Afbeelding
Foto: Bert Roodbeen

LianneTap prinses bij De Polderschuupers Kekerdom

Foto: Bert Roodbeen

KEKERDOM – Met LianneTap (de verzorg-Ster) als carnavalsprinses kan carnavalsvereniging De Polderschuupers zich weer beroepen dat ze de eerste vereniging is binnen de gemeente Berg en Dal, die een nieuwe carnavalsprinses kunnen presenteren.

Dit deden zij zondagmiddag 5 november tijdens de receptie in zaal UNA, waar diverse particulieren, verenigen, waaronder alle carnavalsverenigingen en overkoepelende stichting HeLaHo (Het Laag en Hoog), die de nieuwe prinses kwamen feliciteren.

Wethouders Silvia Fleuren en Alex Westenend waren namens de gemeente aanwezig. De dertigjarige prinses Lianne - in het dagelijks leven in de zorg werkzaam - werd de dag ervoor tijdens de pronkzitting geïnstalleerd als nieuwe prinses voor het komend seizoen, zij nam hiermee het stokje over van haar broer Mailkel, De pages zijn ook dit jaar de vriendin van Mailkel Claudia samen met Lynn, de partners van de pages Mike en Nick zijn de adjudanten. De ex prinsen boden de prinses een Krentenweger van een meter aan. Door de nieuwe prinses werd samen met haar ex-prins en broer de fotolijst van de vorige prins Mailkel aan de galerij toegevoegd

Tijdens de pronkzitting werd ook de 'vrijwilliger van het jaar' gekozen, Charly Frieling viel deze eer te beurt en Felix ter Horst werd tot het 'Lid van Verdienste' benoemd.

Het weekend vanaf 11 november worden er meer prinsen of prinsessen in Het Laag en Hoog gepresenteerd.