Foto: Ton Rothengatter
Foto: Ton Rothengatter Foto:

Winterrust op de Heerlijkheid Beek

BEEK-UBBERGEN - December is een drukke maand met cadeautjes, etentjes en veel drukte. In de natuur is dat net omgekeerd. Daar heerst stilte. Een mooi moment dus om naar buiten te gaan en te genieten van de rust!

De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen wandelt op woensdag 13 december met de deelnemers vanuit Beek de steile helling op. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de Gelderse Poort met op de voorgrond het kerkje van Persingen. Op de terugweg voert de wandeling over de Elyzeese Velden en het 'Oord van de gelukzaligen'. Vanwaar die naam? Dat wordt tijdens deze tocht snel duidelijk…

Start: 14.00 uur tegenover het voormalige gemeentehuis, Rijksstraatweg 139, Beek-Ubbergen. U kunt de auto parkeren aan de achterzijde van het voormalige gemeentehuis. Duur: 2 uur. Deelname: 5,00 euro, kinderen tot en met12 jaar 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van geldige donateurskaart. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen, Anton van der Velde: 06 16651048 of Jan Taat, 06 83086024.