Opnieuw verlies dames Switch '87

MILLINGEN - Wat hebben ze gestreden voor de punten, maar helaas mocht het maar bij één wedstrijdpunt blijven. De eerste set was echter nog wel dramatisch. Het bedachte verdedigingssysteem bleek niet te werken, de servicepass was ondermaats en aanvallend maakten we niets af. Er was geen bezieling, geen vechtlust en als makke lammetjes haalden ze slechts acht punten…

"In de tweede set pasten we onze verdediging aan en dat wierp gelijk zijn vruchten af. Het was niet meer onrustig in het achterveld en er werden veel meer ballen opgeraapt. Omdat we aanvallend ook sterker waren ging het lang gelijk op. We gingen als een speer. Iedereen was enthousiast, er werd hard gewerkt en zowaar wonnen we de set, 25-17.

In het begin van de derde set sloop er weer angst in het spel. Al snel kwamen we op een achterstand van vijf punten, die niet meer in te halen bleek. De scheidsrechter werkte ook niet mee en maakte op cruciale momenten echt de verkeerde beslissingen. De set ging verloren met 20-25.

In een spannende vierde set lieten we weer eens zien dat we echt wel heel goed kunnen volleyballen. Prachtige aanvallen van Kristel en Bo, mooie verdedigende acties van LiberBo en goede services van Josephine en Emmie. Op 24-23 kwamen we op setpunt, maar wisten deze helaas niet te maken. Op 25-25 sloeg Livo de bal overduidelijk naast de zijlijn, de lijn waar de scheidsrechter het meeste zicht op zou moeten hebben. Zou moeten ja, want hij gaf de bal in!! Een onwaarschijnlijke dure fout, want 1 punt later was het gedaan, 25-27.

Op naar zaterdag 2 december wanneer we thuis spelen tegen Kidang D1, maar let op: we beginnen om 17.30 uur!"