Beste verkopers van loten van Grote Clubactie. Foto: Hans Driessen
Beste verkopers van loten van Grote Clubactie. Foto: Hans Driessen Foto: Hans Driessen

Grote Clubactie bij SC Millingen

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN - Ook dit jaar organiseerde het JAC (Jeugd Activiteiten Commissie) van SC Millingen de Grote Clubactie voor de voetbalvereniging. Op deze manier ontvangt het JAC extra inkomsten. De opbrengst van de loten wordt gebruikt voor de vele jeugdactiviteiten bij SC Millingen.


Het JAC is alle spelertjes dankbaar voor hun inzet voor de deur-aan-deurverkoop van de loten. Zondagmiddag 26 november zijn in de kantine van het clubhuis op sportpark De Hove door Claudia Ebben van het JAC de prijzen uitgereikt aan de best verkopende jeugdleden. De meeste loten zijn verkocht door Romy Heijmink, namelijk 75 loten. Als tweede eindigde Pim van de Brink met 29 loten. Senn Bach komt op plaats drie met 28 loten. Colin de Kok bereikte met 27 loten de vierde plek en Bo Janssen sloot de rij van de vijf best verkopende leden met 25 loten.


De trekking is 13 december in Tilburg. Vanaf 14 december zal de trekkingsuitslag en het volledige prijzenpakket, waaronder de hoofdprijs van 100.000 euro, bekend gemaakt en gepubliceerd worden op www.clubactie.nl.