Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

E van E denkt naast sponsoring

De Treffers ook aan ouderen

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – De eigenaren van de modezaak E van E Anja en Henk Middendorp aan de Dorpsstraat in Groesbeek hebben het maatschappelijk belang hoog in het vaandel staan. Dat bleek uit het feit toen zij lieten weten De Treffers te willen sponsoren dat er ook gedacht moest worden aan het maatschappelijk belang.

Vooral voor de ouderen die het toch al niet zo makkelijk hebben in Nederland wilden zij wat betekenen. Samen met Jan Driessen van De Treffers zijn Anja en Henk aan tafel gaan zitten met als resultaat dat er woensdagmiddag een gezellige middag voor ouderen en eenzame ouderen werd georganiseerd met muziek van het seniorenorkest Aldorum.

Rond de zestig gasten werden verwelkomd met koffie/thee en een plak cake. Zelfs waren er gasten van Weegbree uit Wijchen en werd er gelijndanst. Tussen de dansen door werden er hapjes geserveerd. Om half vijf ging iedereen tevreden huiswaarts en als het aan Anja en Henk van E van E ligt komt er volgend jaar een vervolg op deze bijzonder gezellige middag en daar was Jan Driessen het ook mee eens.