Foto: Hanita Geerts
Foto: Hanita Geerts

Eerste De Treffers Meiden Eetcafé groot succes!

Foto: Hanita Geerts

GROESBEEK - Zondag 19 november was het zover. Het eerste De Treffers Eetcafé werd georganiseerd en hoe! Voor iedereen nieuw en uitdagend, voor de meiden die moesten koken, afwassen, serveren, bestellingen opnemen etc. was er volop werk. Voor de gasten heerlijk eten en volop vertier.

Er kon immers niet alleen gegeten worden in Italiaanse sfeer, maar ook aan de loterij of een heuse dartuitdaging deelgenomen worden. De sfeervolle kantine, boordevol met gasten, stond garant voor een fantastische avond. Via de gasten, de sponsoren en de activiteiten is gezamenlijk bijna 1.700 euro opgehaald, wat besteed gaat worden aan de ontwikkeling van het meidenvoetbal in het algemeen en voor deelname aan een mooi (inter)nationaal toernooi voor ons vlaggenschip.

Daarnaast is op deze avond spontaan een busreis naar onze volgende uitwedstrijd voor de Europa League beschikbaar gesteld door een prachtig bedrijf waar alles op het juiste Niveau gebeurt... Zij hebben de deur naar het meidenvoetbal wagenwijd open gezet zullen we maar zeggen. Mede namens de meiden werd iedereen bedankt voor hun bijdrage. En met naar alle andere teams de opmerking: "Wat gaan jullie doen om dit te overtreffen?"