Ruime overwinning voor Groesbeeks Glorie

GROESBEEK - Zaterdagavond 2 december vetrokken de Groesbeekse handbaldames richting Moergestel. Daar speelden zij tegen de dames 1 van Roef, dat nog op nul punten staat.

De wedstrijd werd geopend door Groesbeek en de dames wisten vrij snel uit te lopen naar een goede voorsprong. Het spelbeeld van Groesbeek was echter niet sterk, vooral verdedigend werden er wat fouten gemaakt. De scheidsrechter gaf hiervoor verschillende penalty’s. De dames van Roef kwamen hierdoor met een tegenantwoord. Het verschil werd kleiner tot drie doelpunten, weliswaar in het voordeel van Groesbeek. De ruststand was 10 – 16.

In de tweede helft werd door Groesbeek beter de ruimte benut en werden er leuke combinaties gespeeld. Het verschil werd groter en de dames van Groesbeek wisten een ruime overwinning neer te zetten. De eindstand was dan ook 17-27 in het voordeel van de Groesbeekse dames. Volgende week spelen de dames van Groesbeek thuis op zondag 10 december. Om 12:10 spelen ze tegen DOS’80/Olympia’89 dames 1 in sporthal Heuvelland.