Het kampioensteam van seizoen 87/88
Het kampioensteam van seizoen 87/88 Foto:

Podotherapie Driessentoernooi

in teken van 30 jaar Switch '87

MILLINGEN - “Fusieclub in eerste seizoenoppermachtig”, “Switch ’87 is superieur”, “Switch ’87 onbetwiste kampioen”, “Volleybalstunt Switch ’87 in NSW bekertoernooi”: een paar krantenkoppen uit de Gelderlander aan het eind van de tachtiger jaren van de vorige eeuw geven het succes weer van de fusie tussen het Millingse Aksios en het Leuthse Set Up ’68: het eerste damesteam werd het eerste seizoen al kampioen en won de beker.

Dertig jaar later viert Switch ’87 haar 6e lustrum tijdens het jaarlijkse Olieballentoernooi op zaterdag 30 december in sporthal De Duffelt. Met een foto-expositie in de Spiegelzaal wordt teruggekeken op het volleybal in Millingen en Leuth. Daarnaast is er van 09.30 – 12.00 een vrije inlooptraining voor alle jeugd van 6 - 12 jaar uit Millingen en omgeving en om 12.00 uur begint het inmiddels traditionele Olieballentoernooi voor mixteams in de leeftijd van 12 - 85 jaar. Na deze sportieve activiteiten wordt om 18.30 uur een Winterbuffet geserveerd verzorgd door slagerij Kees van der Velden en om 20.00 begint de feestavond met de huldiging van de jubilarissen en met muziek van DJ Bob.

Het toernooi wordt gesponsord door hoofdsponsor Podotherapie Driessen en veldsponsors Buitengewoon Keukens, Pension In de Lavinde, Restaurant De Thornsche Molen en Gastenverblijf Slapen bij Ons Thuus. Aanmelden voor het Olieballentoernooi kan tot en met 22 december via www.switch87.nl of info@stamvolleybal.nl.