Groenewoud: al meer dan 100 leden

NIJMEGEN - Het gaat snel met de vernieuwde Nijmeegse wielervereniging R.&T.C. Groenewoud. Nog geen twee maanden na de kick-off is de grens van honderd leden al bereikt. Hieruit blijkt wel dat Nijmegen en omgeving naar een mooie wielerclub verlangde.

Er blijkt een enorme diversiteit binnen de aangemelde leden. Jong, oud, vrouw, man, toerder, racer, iedereen blijkt R.&T.C. Groenewoud te vinden. En dat past helemaal bij de ambities die de club heeft: een brede vereniging zijn, waar iedereen zich thuis voelt.Voorzitter Joost van Wijngaarden is verheugd over de snelle groei van de vereniging. "Afgelopen zomer staken we voor het eerst de koppen bijeen met de insteek weer iets van deze club te maken. Terugkijkend op de afgelopen maanden kunnen we alleen maar trots zijn op wat er in deze korte tijd al is neergezet. De aanmelding van het 100e lid zien we daarbij als een mooie mijlpaal in onze wederopbouwfase."
Veel leden blijken bovendien graag actief aan de club te willen bouwen. Zo is er al een zondagse MTB-rit onder begeleiding van een van de leden en worden veel commissies nu op poten gezet. Zo wordt R.&T.C. Groenewoud echt een wielervereniging van en voor de leden. Al meer dan honderd ondertussen.