Afbeelding
Foto:

Switch MC1 kampioen

MILLINGEN - Zaterdagmiddag 2 december konden de meiden van de C1 thuis tegen de nummer 2 Trivos MC2 kampioen worden, twee wedstrijden voor het einde van de competitie. Er moest vandaag minimaal met 3-1 gewonnen worden.

Om 15:00 uur begon de wedstrijd met een volle tribune. Vele vaders, moeders, zussen, broers, vriendinnen, opa’s en oma’s waren aanwezig om onze Switch-meiden aan te moedigen. De eerste set werd redelijk eenvoudig gewonnen met 25-13.
De tweede set was spannend, de meiden had toch wel last van de zenuwen. Het ging lang gelijk op maar uiteindelijk wist Trivos de set te winnen met 25-22. De volgende twee sets moesten nu gewonnen worden om vandaag kampioen te worden. De meiden werden door Astrid toegesproken en opgepept voor de derde set. Deze liep weer prima. Met mooie (sprong-) services en prima aanvallen liepen de meiden al snel uit naar een 12-3 voorsprong. Een time-out van Trivos leverde wat punten voor hun op maar al snel gingen de meiden verder met scoren en werd deze met gewonnen met 25-15.

Nu op naar (hopelijk) de laatste set. In het begin werd er over een weer gescoord, maar Trivos kreeg wat meer grip op het spel en liep uit naar een 9-5 voorsprong. Gelukkig wist Switch zich, na een time-out, te herpakken en kwamen ze weer langs zij. Toen was het gedaan en wist Switch de set vrij gemakkelijk met 25-17 te winnen en kon het kampioenschap gevierd worden.

Hella, Marieke, Karlijn, Kirsten, Sietske, Lara, Peronne en coach Astrid werden gefeliciteerd met het kampioenschap.