Parochie Groesbeek

GROESBEEK - Opgeven van intenties: Intenties moeten tien dagen voor het verschijnen van de krant opgegeven zijn. In verband met de gewijzigde dag waarop de weekbladen in ons dorp verspreid gaan worden, zal het tijdstip voor het aanleveren van kopij aan de redactie van de weekbladen ook aangepast moeten worden. Aan u het verzoek om voortaan uw misintenties vóór maandag 12.00 uur bij ons (Pastorie, Parochie centrum) in te leveren.

H.H. Cosmas en Damianus Groesbeek

Zaterdag 16 december 19:00 uur - samenzang

Misintenties: Zr. Jo Laming; Johannes Hendrikus Reijnen; Anne Hubers-Peters en overleden familieleden

Zondag 17 december 10:00 uur H. Mis – Gregoriaans – Schola Cantorum

Misintenties: Overl. ouders Driessen-Nillesen en zoon Willy; Theo Bieleveldt en zus Riny, Huub Schipperheijn- Frans Derksen, Anne Driessen en Pieter Driessen; Jetta Poelen-Müskens en Martien Poelen vw verjaardag en Jan Poelen; Jacoba Nolten-Weerdestijn vw sterfdag en dochter Ella Nolten, Andrea van Elst vw verjaardag en sterfdag van echtg. kinderen en kleinkinderen

Sint-Antonius Breedeweg

Zondag 17 december: Derde zondag v.d. Advent. 9.30: H.Mis m.m.v. Seniorenkoor Breedeweg.

Intenties: Catharina (Toos) Peters -Verbeet van Senioren Breedeweg;

Woensdag 20 december. 19.00 uur, H.Mis.

Intentie: voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

In verband met gewijzigde tijden van het verschijnen van de krant moeten de intenties tien dagen voor het verschijnen opgegeven zijn, op maandag in de week voorafgaande aan het verschijnen.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg. Naam en telefoonnummer afzender vermelden.