Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

Bijzondere kerstbomen van

Jan Langeveld op bijzondere locatie

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK-DE HORST – Al voor het 25ste jaar verkoopt hoveniersbedrijf Jan Langeveld kerstbomen te kust en te keur op een bijzondere locatie te weten rondom de witte kerk op De Horst.

Bea Langeveld staat garant voor de verkoop en komt al vele jaren dezelfde cliënten tegen. "Wij verkopen alleen eigen gekweekte Servische dennen en de laatste tien jaar Nordmankerstbomen. Het bijzondere van de kerstbomen van Jan Langeveld is dat ze te verkrijgen zijn van klein tot liefst zeven meter hoog. Vooral bedrijven, buurtverenigingen voor op het plein alsmede eigenaren van woningen met een grote hal die kunnen een boom van wel vijf meter hebben", aldus Bea. "Voor de gewone huishoudens hebben wij prachtige dichte kerstbomen die iedere dag vers afgezaagd worden. Wij zoeken de mooiste en volste exemplaren er ieder jaar tussen de duizenden bomen uit , verser kan het niet", laat Bea weten. Als je bij ons niet slaagt, dan slaag je nergens daar is Bea van overtuigd. "Wij hebben bomen voor elk wat wils. Al diegene die bij ons een kijkje komt nemen gaat ongetwijfeld met een kerstboom naar huis. Om de bomen op een goede manier te vervoeren doen wij er een net omheen."

Vanaf zaterdag 2 december tot de laatste week voor kerst is Bea Langeveld iedere vrijdag en zaterdag op de locatie aan de Reestraat ingang tussen gemeenschapshuis De Slenk en café-zaal Oomen.