Praktijk voor Ontspanning en Zingeving geopend in Leuth

LEUTH - "In september ben ik in Leuth de 'PVOZ-Leuth' gestart, wat staat voor 'Praktijk voor Ontspanning en Zingeving'. In deze praktijk combineer ik coaching, massage, healing/Reiki en meditatie."

"Door deze werkvormen te combineren ontstaat er een meerwaarde in de behandeling/begeleiding van de cliënt. We werken niet alleen cognitief, door te praten en te denken. Er is ook de mogelijkheid om te voelen en te ervaren. Terug bij jezelf te komen.
PVOZ-Leuth is voor iedereen die stress ervaart of verduidelijking zoekt bij vragen of conflicten. Werk gerelateerd of in de privésfeer. Als coach bied ik een onvoorwaardelijk luisterend oor. Tevens help ik de ander om zelf tot oplossingen en antwoorden te komen. Hiermee kan ik iemand terug in zijn eigen kracht zetten.

PVOZ-Leuth is er ook voor mensen die alleen een ontspannen relaxmoment zoeken, bijvoorbeeld een massage om jezelf mee te verwennen.
In een eerste gesprek kijk ik samen met u naar uw vraag en of behoefte. Naar aanleiding hiervan starten we een behandeling of begeleiding.

Mijn naam is Wilma Diks, sinds 2007 gediplomeerd coach/counselor. Voor verdere informatie over mij en mijn praktijk kunt u kijken op de website, www.ontspanning-en-zingeving.nl of op facebook.com/pvozleuth. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of maillen:
e-mail: wilma@ontspanning-en-zingeving.nl; 06 47468633."