Afbeelding
Foto:

Wie heeft de mooiste, of foutste, kersttrui?

HEILIG LANDSTICHTING - Museumpark Orientalis is op zoek naar de meest originele kersttrui uit de regio. Via een heuse uitverkiezing hoopt het museumpark in Heilig Landstichting, waar momenteel het kerstevenement Feest van Licht wordt gehouden, de meest bijzondere kersttrui te vinden.

Om die zoektocht een beetje te stimuleren, krijgt iedereen die een foto instuurt waarop 'ie zelf te zien is in zijn of haar kersttrui een vrijkaartje voor het Feest van Licht. De winnaar krijgt een tegoedbon van 50 euro voor een nieuwjaarsdiner in de Romeinse herberg. Tevens wordt de kersttrui, indien de winnaar 'm tenminste zelf niet aantrekt, in het museum tentoongesteld.

De verkiezing van de origineelste kersttrui gebeurt via internet: het publiek bepaalt wiens outfit met kerst het meest bijzonder is. Insturen kan tot en met tweede kerstdag. Zodra een inzending binnen is, wordt deze op de facebookpagina van Feest van Licht én Orientalis geplaatst. De foto met de meeste ikes wordt 31 december om 11.00 uur bekend gemaakt.

Foto's van kerstoutfits kunnen, voorzien van naam, woonplaats en telefoonnummer, gestuurd worden naar feestvanlicht@gmail.com.