Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

Nieuw in Groesbeek:

EasySwimdiploma dankzij Zwemschool Uniek Berg en Dal

Foto: Joop Verstraaten

BERG EN DAL – Als het aan zwemschool Uniek Berg en Dal ligt, worden de zwemlessen nog leuker en beter door de invoering van zwemlessen met als afronding een EasySwimdiploma.

Zwemschool Berg en Dal is gevestigd in Resort Groesbeek. Per 20 februari kunnen kinderen hun zwemopleiding afsluiten op een manier die bij de zwemplezierlessen van Zwemschool Berg en Dal past, aansluitend op hun belevingswereld en met een feestelijke afsluiting.

Binnen andere zwemdiploma lijnen zijn de zwemlessen vooral gefocust op afstanden en techniek. Hierbij leren de kinderen wel zwemmen, maar volgens Zwemschool Uniek Berg en Dal is dit vaak niet altijd even leuk voor de kinderen en is het daarnaast niet praktijkgericht. Kinderen snappen vaak niet waarom ze dit of dat moeten doen om een zwemdiploma te kunnen halen. Zwemschool Uniek Berg en Dal brengt hier verandering in, wat mogelijk wordt met het EasySwimdiploma.

Dit diploma is
- Minimaal net zo zwaar als diploma NPZ B/C, maar meer praktijkgericht.
- Biedt betekenisvolle en herkenbare oefenstof voor kinderen.
- Creëert een hogere bewustwording.
- Is vooral leuker en uitdagender voor de kinderen.
Bij het EasySwimdiploma komen zwemveiligheid en plezier tot uiting in negen herkenbare praktijksituaties, die geheel aansluiten op de belevingswereld van het kind. Met het diploma wordt een hogere zwemveiligheid gecreëerd en zullen de kinderen met veel plezier de zwemlessen gaan volgen en hebben vervolgens een leven lang zwemplezier. Na het behalen van het diploma beschikken de kinderen over alle gewenste zwemvaardigheden die nodig zijn voor een optimale zwemveiligheid.


Tijdens de zwemlessen van de kinderen kunnen de ouders bovendien gratis gebruik maken van de sportattributen van Total Spirit. De zwemlessen van drie kwartier in de week worden gegeven door Jeroen Scholten op dinsdag, woensdag en donderdag van 15.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 08.00 tot 09.30 uur. De gehele opleiding duurt 78 lesweken met een garantstelling van 20 maanden. In die zin, mocht het kind nog niet voldoen aan de gewenste criteria (soms gebeurt dat, ieder kind is uniek), dan hoeft men niet meer te betalen.
Voor meer informatie kan men kijken op www.zwemschooluniek.nl of kan men contact opnemen met het gezicht van EasySwim Jeroen Scholten; jeroen@zwemschooluniek.nl.