Polderkamer in Ooij

OOIJ - Zin in gezelschap en een praatje. De polderkamer is er voor alle inwoners die het gezellig vinden om anderen te ontmoeten en samen leuke dingen te doen. Ook voor inwoners die wat meer ondersteuning nodig hebben.

Zin in gezelschap en een praatje? De polderkamer is er voor alle inwoners die het gezellig vinden om anderen te ontmoeten en samen leuke dingen te doen. Ook voor inwoners die wat meer ondersteuning nodig hebben. U betaalt zelf uw koffie, thee en de maaltijden en de kosten van activiteiten.Er zijn vrijwilligers die u helpen bij activiteiten of doen samen een spelletje. Ook koken vrijwilligers een heerlijke maaltijd!

Iedereen is welkom elke woensdag en vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur in de polderkamer in De Sprong aan de Prins Bernardstraat 3 in Ooij. Het geheel staat onder leiding van activiteitenbegeleidster Ans Lukkassen samen met alle vrijwilligers van de polderkamer: Golda Thielman, Riet Arnts, Gerda Arens, Anneke Koppers, Jolanda Neienhuijsen, Roos Huberts, Ruud de Wit, Bets Canton Miengske Borremans, Nafisa Haidary.