James Bond in Concert

MILLINGEN - Wie kent ze niet? De films van James Bond, oftewel: Agent 007. Films met spectaculaire achtervolgingsscenes, mooie vrouwen, allerlei verfijnde snufjes, snelle auto’s en spannende muziek. Met al deze ingrediënten zal fanfare Sint-Cecilia dit jaar weer een themaconcert gaan verzorgen, en wel: James Bond in Concert.

Natuurlijk zal de muziek uit de films centraal staan, maar er is veel en veel meer! Zo zullen de sporthallen van Millingen en Groesbeek omgetoverd gaan worden in een grote filmset waar van alles te zien is. Denk aan verschillende gadgets, maar ook complete scènes worden nagespeeld. Hiervoor zullen mensen van toneelvereniging Zeg maar Pang hun bijdrage gaan leveren. "Wij van de Bondcommissie zijn dan ook al enige tijd bezig met het bedenken, uitvoeren en verzamelen van alles wat met dit thema te maken heeft. Als je van Bondfilms houdt, mag je deze avond beslist niet missen. Noteer daarom vast in je agenda: zaterdag 26 mei: sporthal De Duffelt in Millingen en/of zaterdag 9 juni: sporthal Heuvelland in Groesbeek."

De voorverkoop voor deze concerten zal binnenkort starten. Houdt www.fanfare-stcecilia.nl in de gaten. Wees er dan snel bij voor kaarten!