Bootcampen

met dweilorkest

De Derde Helft

REGIO - Ga jij dit jaar nog carnaval vieren maar heb je geen zin om dagen erna nog rond te lopen met een kater en kilo’s aan te komen? De Derde Helft geeft je op Rosenmontag enkele tips om verantwoord de carnaval door te komen.

Bij carnaval hoort veel bier, wijn en vette happen. Beetje jammer als je het hele jaar door je best doet om zo gezond mogelijk te leven dat je dan in deze dagen al gauw een paar kilo’s aan komt ondanks het hossen en springen. "Wij hebben de oplossing, kom samen met De Derde Helft bootcampdweilen."

Bootcampers zijn niet alleen goed in squats, push ups, planken en sprinten, ze zijn ook specialist in carnaval. Tijdens de vijfenhalf uur durende bootcamp workout staan doorzetten, samenwerken en fun centraal. Ben jij een diehard, niet bang voor een beetje hard werken? Gelukkig maar, want dan zien wij jou graag op onze eerste Bootcampdweildag.

Bootcamp Trainingsschema

De eerste training begint om 11.00 uur bij grand-café De Mooije Waard, hier gaan we onze armspieren los maken. Na een wilde bustocht gaan we planken bij biljart-café Janssen & Janssen. Daarna sprinten we naar café-zaal ’t Fuske. 100 push-ups bij grand-café De Taverne. De laatste krachttraining wordt gehouden in café De Kastanje.

Kledingadvies: Bootcampkleding, maar uiteraard mag je ook verkleed komen. Degene die het beste verkleed is, krijgt de training gratis. Het advies van dweilorkest De Derde Helft: “Wees creatief, geef alles, zweet en heb vooral plezier”.

Donderdag bingo

GROESBEEK – Iedere donderdagavond wordt er bingo gespeeld in cultureel centrum De Mallemolen aan de Kloosterstraat 11 in Groesbeek.

De hoofdprijs is wekelijks 250 euro, terwijl de jackpot kan oplopen tot wel 400 euro. Dat is het maximale bedrag dat in de jackpot mag zitten. Als die met dat bedrag niet sneuvelt, worden er vier extra rondes gespeeld van ieder 100 euro. De opbrengst van deze bingoavonden komt ten goede aan zes verenigingen. De zaal van De Mallemolen gaat iedere donderdagavond om 19.00 uur open; de bingo begint om 20.00 uur.