WK-Knoeste in café-bar De Comm

GROESBEEK - Op 18 februari in café-bar De Comm is het weer zover, dan gaat de vierde editie van het officieuze wereldkampioenschap van start.

Bram Eshuis is de 'wereldkampioen van 2017', en hij mocht het hele jaar de wisselknoest op zijn schoorsteenmantel tentoonstellen. Bram kan tot 18 februari nog genieten van deze titel, tenzij hij wederom met de titel gaat lopen. Op de website van café-bar De Comm staan de spelregels van het 'Knoeste. zelf. Men gaat uit van vier spelers per tafel.

Workshop
Ook dit jaar is er weer een workshop knoesten op de zaterdag voor het evenement op zaterdag 17 februari, iedereen kan het leren, of even opfrissen. Na het volgen van de workshop kun je moeiteloos instromen in het toernooi. Dat bewees Benno Vonk vorig jaar die na het volgen van de workshop, zo maar doordrong tot de halve finale en op een punt na de finale miste.


Opgeven kan alleen via de website van café-bar De Comm. De kosten zijn 7,50 euro en kunnen op de dag zelf contant voldaan worden bij de organisatie.

Het café is geopend vanaf 10:30 uur. De deelnemers moeten om 11:30 uur aanwezig zijn. Let op: Op tijd aanwezig zijn, anders krijg je al meteen bij aanvang een 'Knoest'. Start van het toernooi is om 12:30 uur, het einde ongeveer om 17:00 uur.
Café-bar De Comm is gevestigd aan de Dorpsstraat 12 in Groesbeek. Ook toeschouwers en fans zijn 'welComm' om hun favoriet aan te moedigen.