Zonnebloem Groesbeek zoekt activiteitencoördinator

GROESBEEK - Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen.

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De Vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht is: Zonnebloem Groesbeek zoekt activiteitencoördinator. Het betreft een vrijwilligers job met een grote mate van handelingsvrijheid. Men is een schakel tussen dagelijks regiobestuur en organisatoren van de diverse activiteiten.

- Planning, bemensing, faciliteiten, communicatie, voorbereiding, evaluatie van activiteiten organiseren.

- Nieuwe activiteiten toe voegen aan jaarplanning.

- Schakelen tussen Dagelijks Bestuur en de organisatie van activiteiten,

- Overleggen

Voorbeeldactiviteiten zijn: Kerstviering, Paasviering, Dag boottocht, Picknick, Ziekendag/uitje, Sinterklaasactie, Loterij, Muziekdag, Diner dag, Dak Run/leveren vrijwilligers.

Contactpersoon: Henriëtte Pouwels-van Rooij; E-mail: zonnebloemregiogroesbeek@gmail.com; 024 3973655. Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal.