Middag KBO Beek en mantelzorg

BEEK - Donderdag 22 februari om 14.30 uur, is Mantelzorg Berg en Dal onze gast in hotel `t Spijker, u krijgt alle uitleg over; waar de naam Mantelzorg Berg en Dal precies voor staat en wat zij voor ons als inwoners van de gemeente Berg en Dal mee kunnen en willen helpen en ondersteunen.

Velen van ons zijn of worden ondersteund door een mantelzorger, deze KBO Beek themamiddag is er dus speciaal voor u. Ernest Jansen en Miel Franssen van Forte Welzijn geven uitleg over alle mogelijkheden die Mantelzorg Berg en Dal heeft zoals cursussen, workshops, diverse bijeenkomsten maar ook uitstapjes en activiteiten, waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten.

Ook krijgt u uitleg; hoe uw zorgtaken verlicht kunnen worden en over praktische vragen zoals over regelingen die voor ons van belang kunnen zijn, hulpmiddelen en natuurlijk de administratie en wat er in een persoonlijk gesprek naar voren kan en moet komen.De KBO Beek en Mantelzorg Berg en Dal ontvangen u met een kopje koffie of thee en in de pauze komt de ober ook voor u nog even aan.