Afbeelding
Foto: Peter Hendriks

Nieuwe uitbaatster van

La Vie & Passie timmert aan de weg

Foto: Peter Hendriks

GROESBEEK - De nieuwe uitbaatster van het bekende restaurant La Vie & Passie aan de Dorpsstraat 16A in het centrum van Groesbeek timmert flink aan de weg. Ik hou ervan dat er een frisse wind in de zaak gaat waaien, laat Pascale Langenberg weten.

Nieuwe activiteiten, daar houden haar cliënten volgens Pascale van en aan creativiteit heeft zij geen gebrek. Na Valentijnsdag komt zij met een geheel vernieuwde menukaart met daarop weer bijzondere gerechten. Enkele weken geleden heeft zij liefst 7 nieuwe wijnen geïntroduceerd. Op de wijnkaart vindt u nu toppers uit Zuid-Afrika, een Riesling uit Italië en een speciale Argentijnse wijn.

Daar blijft het echter niet bij. Vanaf april zal La Vie & Passie ook geopend zijn voor een heerlijke lunch en kunt u terecht voor een gezellige High Tea (voor dit laatste dient u wel te reserveren). Vanaf deze maand Is het ook mogelijk de voortreffelijke gerechten af te halen en kunt u La Vie & Passie ook de catering voor uw eigen feestje laten verzorgen
Het restaurant is ook zeer geschikt voor zakenlunches of vergaderingen, al dan niet gecombineerd met een lunch. Deze bijzonder mooie locatie is uiteraard ook een aanrader voor een prachtig feest. "Wij kunnen een feest organiseren van 20 tot 100 gasten, waarbij wij de ingrediënten bij elkaar voegen, die het tot een onvergetelijk feest zullen maken", zegt Pascale.

Wilt u eens iemand verrassen? Geef dan een cadeaubon van La Vie & Passie cadeau, succes gegarandeerd. Op zondag 22 april wordt er een Lazy Afternoon gehouden met muzikale omlijsting van Broer en Maas. U bent allen welkom!