Afbeelding
Foto: Peter Hendriks

Drukte van jewelste bij SOK-carnavalstent in Groesbeek

Foto: Peter Hendriks

GROESBEEK – De SOK-tent op het marktterrein in het centrum van Groesbeek is al vele jaren een enorm succes gebleken. Maar dit jaar heeft alles overtroffen.

Vanaf de eerste avond vrijdagavond 9 februari tijdens het afhalen van de startnummers was het een drukte van jewelste; de tent raakte vol, bomvol zelfs. Zaterdagavond was er niets te doen in de tent, maar zondag na de optocht stroomde de tent weer helemaal vol tot in de late uurtjes met muziek van de 'Plegband' en Muziek Express. Ook tijdens het kindercarnaval maandagmiddag 12 februari was het een drukte van belang. Alle kinderen kregen gratis een zakje chips, limonade en bij het naar huis gaan een puntzakje frites.

De eetgelegenheid voorin te tent is al enkele jaren een schot in de roos gebleken. Dinsdag 13 februari vanaf 13.00 uur zijn Jan Hoogstraten en Hanita Geerts in de onecht verbonden tijdens de alderwetse boerenbruloft met muziek van de Plegband en Muziek Express en om 21.00 uur een optreden van Anderkover gaat Undercover en om 00.00 uur is er afscheid genomen van Prins Ummenie de 58ste Hennie Albers en Prins Feestneus de 8ste John Rouw. De organisatie van de tent ligt bij het SOK (Samenwerkings Orgaan Karnaval).