kledingbeurs (Foto: Nathalie Smeeman)
kledingbeurs (Foto: Nathalie Smeeman) Foto: Nathalie Smeeman

Jubileum kinderkleding- en

speelgoedbeurs stichting Hebbes

Foto: Nathalie Smeeman

GROESBEEK - Op zondag 11 maart houd Stichting Hebbes weer haar halfjaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs. Dit keer met een feestelijk tintje want Stichting Hebbes bestaat 20 jaar!

De beurs wordt al meer dan 35 jaar gehouden maar de stichting is 20 jaar geleden opgericht. Alle bezoekers ontvangen daarom deze beurs een kleine attentie. Er is een heleboel leuke en mooie tweedehands voorjaars- en zomerkleding te vinden voor alle leeftijden dus van baby’s tot tieners. Daarnaast verkopen wij divers tweedehands (buiten)speelgoed, spellen, knuffels, puzzels, boeken, fietsen, dvd's, games maar ook sportschoenen en kleding, zwemkleding, verkleedspullen en nog heel veel meer.

De beurs wordt gehouden van 09.00 tot 12.30 uur in sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg 8 in Groesbeek. De entree bedraagt een euro en kinderen hebben gratis toegang. Stichting Hebbes steunt een vereniging, goed doel of stichting die zich inzet voor kinderen. Meer informatie staat op de Facebookpagina (kledingbeurs hebbes Groesbeek).