Afbeelding
Foto:

Nieuw: EasySwimdiploma dankzij Zwemschool Uniek Berg en Dal

BERG EN DAL – Als het aan zwemschool Uniek Berg en Dal ligt worden de zwemlessen nog leuker en beter door de invoering van zwemlessen met als afronding een EasySwimdiploma. Zwemschool Berg en Dal is gevestigd in Resort Groesbeek.

Binnen andere zwemdiploma lijnen zijn de zwemlessen vooral gefocust op afstanden en techniek. Kinderen snappen vaak niet waarom ze dit of dat moeten doen om een zwemdiploma te kunnen halen. Zwemschool Uniek Berg en Dal gaat hier verandering in brengen en dat is mogelijk met het EasySwimdiploma.

Met het diploma wordt een hogere zwemveiligheid gecreëerd en zullen de kinderen met veel plezier de zwemlessen gaan volgen en hebben vervolgens een leven lang zwemplezier. Na het behalen van het diploma beschikken de kinderen over alle gewenste zwemvaardigheden die nodig zijn voor een optimale zwemveiligheid.
Tijdens de zwemlessen van de kinderen kunnen de ouders bovendien gratis gebruik maken van de sportattributen van Total Spirit. De zwemlessen van drie kwartier in de week worden gegeven door Jeroen Scholten op dinsdag, woensdag en donderdag van 15.30 tot 18.30 en op zaterdag van 08.00 tot 09.30 uur. De gehele opleiding duurt 78 lesweken met een garantstelling van 20 maanden. Voor meer informatie kan men kijken op www.zwemschooluniek.nl of kan men contact opnemen met het gezicht van EasySwim Berg en Dal Jeroen Scholten: jeroen@zwemschooluniek.nl.