Kerkberichten Parochie Groesbeek

Opgeven van intenties: Intenties moeten 10 dagen voor het verschijnen van de krant opgegeven zijn. I.v.m. de gewijzigde dag waarop de weekbladen in ons dorp verspreid gaan worden, zal het tijdstip voor het aanleveren van kopij aan de redactie van de weekbladen ook aangepast moeten worden. Aan u het verzoek om voortaan uw misintenties vóór maandag 12.00 uur bij ons Pastorie, Parochie centrum) in te leveren s.v.p.

Overleden: Theodora Gertruda Wilhelmina Smits-Ebber; Wilhelmus Josef Isidorus Verbeeten;Aleida Hendrika Maria Nillesen-Ceelen; Petrus Cornelis Schoonenberg; Hendrikus Cornelis Maria Zilessen

VIERINGEN PAROCHIE GROESBEEK

Cosmas en Damianus

Zaterdag 10 maart 18.30 uur H. Mis m.m.v. KK St. Caecilia

Misintenties: Wim Kaal en echtg. Annie Kaal-v. Kesteren, Catharina Jacobs, Thea Hendriks en zoon

Zondag 11 maart 10.00 uur H. Mis met samenzang

Misintenties: Overled. Ouders Sluis-Lamers en Henk en Sander

St. Antonius Breedeweg

Woensdag 7 maart. 19.00 uur, Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Zondag 11 maart. 9.30 uur, 4e zondag van de veertigdagentijd.

Eucharistieviering. Kerkkoor Horst-Sion-Breedeweg.

Misintenties: Voor de verjaardag Johannes Kuijltjes en Elisabeth Kuijltjes - van de Logt de echtgenote, zonen Jaap en Thé, schoonzoon en schoondochters;Ter nagedachtenis aan Jacobus Lamers en Wilhelmina Lamers - Hendriks de echtgenote vanwege hun verjaardagen en voor Siem Lamers; Jaargetijde Lambertus de Bruijn en Martina Liebers de echtgenote en jaargetijde voor Theodorus de Bruyn; Ben Masseling.

Woensdag 14 maart. 19.00 uur, Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg; naam en telefoonnr. afzender vermelden.