Afbeelding
Foto: Eigen foto

Juf Peet mist ticket

voor deelname Expeditie Robinson

Eigen Foto

GROESBEEK – Maandagmorgen om 08.00 uur stond Peet van Erp-Liebers (46) uit Groesbeek nog op de derde plek voor een ticket voor een plaats voor de selectiedag voor deelname aan het populaire tv-programma Expeditie Robinson.

Maar toen om 10.00 uur de lijnen werden gesloten bleek Peet op 55 stemmen na uit de boot gevallen te zijn. Toch wist juf Peet liefst 5.993 stemmen binnen te halen. Zij werd op het nippertje voorbij gestreefd door Stefan Krans uit Krommenie die 6.048 stemmen bij elkaar wist te krijgen. Het is jammer laat Peet weten dat ik er de laatste tien minuten nog uitgevlogen ben. Niet getreurd: zij heeft nog zes kansen en kan nog zes opdrachten vervullen. "Eerst stop ik een weekje", laat ze weten, "en dan ga ik er weer voor."

De eerste opdracht was 'Hanging on a dream'. Daarvoor heeft Peet een filmpje gemaakt waar ze aan de glider op Klein Amerika in Groesbeek hangt. De volgende opdracht luidt 'Make over Robinson'. Maar daarover is Peet het nog niet eens op welke wijze zij die opdracht gestalte zal geven. In ieder geval laat Peet de moed zeker nog niet zakken...