Geen stempassen bezorgd

MILLINGEN – In Millingen zijn zover bekend in de Rustenburgweg en Steenstraat geen stempassen voor de gemeenteraadsverkiezingen bezorgd.

Volgens de gemeente Berg en Dal zijn de stempassen wel verstuurd. De stempassen dienen 14 dagen voor de verkiezingen in het bezit te zijn van de kiezers. Het is vreemd waarom de stempassen nog niet op de juiste adressen terecht zijn gekomen.

Spreekuur

burgemeester

van Kranenburg

KRANENBURG – De burgemeester van de gemeente Kranenburg Günter Steins houdt op maandag 26 maart van 14.00 tot 16.00 uur spreekuur voor alle burgers en heeft voor de belangen van iedereen een luisterend oor.

Dit burgemeestersspreekuur vindt plaats op het bureau van de burgemeester op de eerste etage van het gemeentehuis. Voor andere belangrijke vragen en opmerkingen van welke aard dan ook, plannen voor verbeteringen en dergelijke kunnen te allen tijde gesteld worden aan de burgemeester via email; burgermeister@kranenburg.de.

Bingoavond bij

De Gekleurde Zanger

GROESBEEK – De Groesbeekse vogelvereniging De Gekleurde Zanger houdt op zaterdagavond 24 maart een superpaasbingo, waarbij vleesschalen, barbecueschalen, rollades en tassen boodschappen, waaronder een supervleesschaal in de wacht te slepen zijn.

Voor alle bingospelers is er een paasverrassing. Deze bingoavond is in de basisschool Op de Heuvel aan in de Ericastraat. De zaal is open om 19.00 uur maar de bingoballetjes gaan pas om 20.00 uur draaien. Er worden 18 rondes gespeeld en één superronde. Een grote kaart kost tien euro.