Foto: Bert Roodbeen
Foto: Bert Roodbeen

Nieuwe visverkoopwagen

van Jaco en Corrina de Graaf

OOIJ-BEEK – Vol trots waren Jaco en Corrina de Graaf van Vishandel Jaco de Graaf uit Spakenburg dat ze woensdag 7 maart eindelijk de allernieuwste verkoopwagen aan de klanten konden presenteren.

Naast dat er een moderne wagen is gekomen werd ook de naam van 'Zeevishandel Jacob de Graaf & Zn' die zij vanaf de overname in 2012 van hun ouders bleven voeren aangepast in 'Vishandel Jaco en Corrina de Graaf'. De wagen is groter dan de vorige anderhalf meter en voorzien van een lcd-scherm voor berichten en aanbiedingen, een gekoelde snijplank met bak, die vooral in de zomer van belang is en de oven is groter. Wat niet veranderd is de vriendelijke bediening en natuurlijk de kwaliteit.

Speelgoed- en kledingbeurs

OOIJ - Op zaterdag 7 april van 10.00 tot 12.00 uur is er weer een speelgoed- en kledingbeurs bij basisschool Op Weg (Beatrixstraat 55) in Ooij.

Er is verkoop van baby- en kinderkleding, zwangerschapskleding, kinderboeken, spelletjes, fietsstoeltjes, buggy's, fietsjes, babybadjes, schoenen, sportkleding, poppen en auto's. Entree: 0,50 euro (kinderen onder begeleiding zijn gratis). Wandelwagens/buggy's zijn in verband met de brandveiligheid niet toegestaan.

Men kan ook zelf kleding en speelgoed inbrengen. Bij verkoop ontvangt men 75 procent van het bedrag. Van de resterende 25 procent worden speel- en leermiddelen aangeschaft voor de school. Op www.kledingbeursooij.nl staat informatie over de werkwijze en een emailadres om zich voor de inbreng op te geven.