Kerkberichten Parochie Groesbeek

Opgeven van intenties: Intenties moeten 10 dagen voor het verschijnen van de krant opgegeven zijn. I.v.m. de gewijzigde dag waarop de weekbladen in ons dorp verspreid gaan worden, zal het tijdstip voor het aanleveren van kopij aan de redactie van de weekbladen ook aangepast moeten worden. Aan u het verzoek om voortaan uw misintenties vóór maandag 12.00 uur bij ons Pastorie, Parochie centrum) in te leveren s.v.p.

Overleden: Maria Theodora de Bruijn-Vullings; Theodora Johanna Meijer-Kerkhoff; Wilhelmus Hendrikus Tunnessen

VIERINGEN PAROCHIE GROESBEEK

Cosmas en Damianus

Zaterdag 24 maart 19.00 H. Mis m.m.v. KK St. Caecilia

Misintenties: Overled. ouders Driessen-Nillesen en zoon Willy; Theo Bieleveldt en zus Riny, Huub Schipperheijn, Frans Derksen, Anne Driessen en Pieter Driessen; Betsie van Haare-Schoofs; Johannes Hendrikus Reijnen; Wim Wijers en Grietje Wijers-Wijnhoven en Lenonardus Wijnhoven en echtgenote.

Zondag 25 maart 10.00 uur Gezinsviering m.m.v. Jeugdkoor Mikado

Misintenties: Thé Schreven en Marie Schreven- de Bruin; Riek Peters-Eikholt vw sterfdag en Wim Peters, namens kinderen en kleinkinderen; Alle overige leden van de familie Peters-Eikholt

St. Antonius Breedeweg

Woensdag 21 maart. 19.00 uur, Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Zondag 25 maart. 09.30 uur, Palmzondag. Eucharistieviering met samenzang.

Onder deze viering wordt de palm gewijd en palmtakjes uitgereikt.

Misintenties: Jaargetijde voor Annelies Kuipers-Ebbers en voor Gerrit Ebbers namens de familie Ebbers; Jaargetijde voor Tieske Ebbers.

Woensdag 28 maart. 19.00 uur, Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg; naam en telefoonnr. afzender vermelden.