(Foto: Jannie Schaapman)
(Foto: Jannie Schaapman)

Kerkberichten van de

protestantse gemeente Groesbeek

Foto: Jannie Schaapman

GROESBEEK - Op Palmzondag 9 april vieren we de blijde intocht van Jezus in Jeruzalem. In deze viering is extra aandacht voor kinderen. Het verhaal van Palmpasen wordt verteld en de kinderen mogen een mooie palmpasenstok maken in de Serre.

Aan het eind van de viering komen ze met hun versierde stokken in een vrolijke optocht de kerk weer binnen. De viering begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. We hopen veel kinderen te mogen verwelkomen.

Aanvang viering: 10.00 uur; voorganger: da. Janneke Ruijs. Tijdens de dienst is er een collecte voor een van de projecten van Kerk in Actie in Oeganda. Na de dienst is er koffie en thee in de Serre. Iedereen is welkom!

Donderdag 29 maart. Witte Donderdag. Aanvang 19.30 uur. Viering georganiseerd door werkgroep. Viering van het Heilig Avondmaal.

Vrijdag 30 maart. Goede Vrijdag. Aanvang 19.30 uur. Viering georganiseerd door werkgroep.

Zaterdag 31 maart. Stille Zaterdag. Aanvang 22.00 uur. Viering georganiseerd werkgroep. Viering van het Heilig Avondmaal.

Zondag 1 april. Eerste Paasdag. Paaswandeling 'Vanuit het donker naar het licht'. Om 6.00 uur verzamelen binnen in de kerk. Na een kort ritueel wandelen, deels in stilte en deels met uitleg over de natuur. De wandeling wordt afgesloten in de Serre met thee/koffie en Paasbrood.

Paasviering. Aanvang 10.00 uur. Voorgangster: da. J. Ruijs.. Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd voor het Jeugdwerk van Kerk in Actie.

(zie ook: www.pkn-groesbeek.nl)