MVV'18 in vroeger tijden. (Foto: Archief MVV'18)
MVV'18 in vroeger tijden. (Foto: Archief MVV'18)

Eenmalige comeback MVV'18: meld je nu aan!

Foto: Archief MVV'18

MILLINGEN - Blau und Weiss, wie lieb ich dich uit de speakers. Spelers in blauw-wit-blauwe shirts op het veld. En een kantine boordevol oude bekenden en bijzondere anekdotes uit vervlogen tijden. Over drie maanden keert MVV’18 door een reünie voor één keer terug op sportpark De Hove. Erbij zijn? Geef je dan nu op!

Oud-leden en partners kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de reünie die op 19 mei om 16.00 uur op het Millingse voetbalveld van start gaat. Hoe? Stuur een mailtje naar reuniemvv18@gmail.com of een brief naar Heerbaan 178 in Millingen om te laten weten dat je komt. De kosten dienen overgemaakt te worden naar NL51RABO0140973796 t.n.v. Binnenste Buiten onder vermelding van ‘MVV’18’ plus naam en adres.

Geheel in MVV-stijl bedraagt het inschrijfgeld 19,18 euro. Daarvoor wacht een middag met een bijzondere MVV-wedstrijd, een speciale spreker uit de voetbalwereld in de kantine én kun je genieten van enkele gratis hapjes en drankjes. Maar bovenal van het plezier om oude herinneringen op te halen met voetbalkameraden van een club die in 1997 opging in SC Millingen, maar honderd jaar na oprichting nog steeds mensen bindt. Meer info? Kijk eens op https://www.facebook.com/reunie.mvv.5.