Afbeelding
Foto:

Komono monturen bij Mol Optiek

MILLINGEN - Komono is in 2009 gestart door Raf Maes en Anton Janssens. De gedachte achter de lancering van Komono was dat ze betaalbare accessoires wilden toevoegen aan de Europese markt. Door te werken met minimalistische lijnen, inspirerende kleuren en esthetische vormgeving probeert Komono betaalbare luxe te brengen. Na horloges en zonnebrillen is Komono sinds 2016 ook gestart met een optische collectie, die u bij geselecteerde opticiens zoals Mol optiek kunt vinden.

Komono is een community vol dromers en designers die zich toewijden om perfect getimede accessoires te brengen volgens de Belgische traditie van doorzettingsvermogen en vakmanschap. Komono haalt haar inspiratie uit de latest fashion, verschillende culturen, moderne architectuur en die vertalen ze naar haar accessoires, horloges, zonnebrillen en optische monturen.

Komono's slogan luidt dan ook niet voor niets: Komono is the perfect blend of vision and time. Komono zelf betekent 'kleine dingen' en de naam is voortgekomen door een reis naar Japan waarop de twee eigenaren elkaar voor het eerst hebben ontmoet.

Vanaf heden kunt u de prachtige collectie Komono monturen komen bewonderen bij Mol Optiek in Millingen aan de Rijn. Komono montuur naar keuze inclusief enkelvoudige, ontspiegelde en kraswerende glazen kost 179 euro.

Mol Optiek Heerbaan 132b Millingen aan de Rijn; 0481 769113; info@mol-optiek.nl; www.mol-optiek.nl.