(Foto:Joop Verstraaten)
(Foto:Joop Verstraaten)

Laatste paal geslagen voor

nieuwbouw Sint-Maartenskliniek

Foto: Joop Verstraaten

UBBERGEN – Maandagmiddag is niet de eerste maar de laatste paal geslagen voor de nieuwbouw van het Sint-Maartenskliniek in Ubbergen. Speciaal voor deze gelegenheid was burgemeester Slinkman van Berg en Dal en burgemeester Bruls van Nijmegen aanwezig om mede de laatste paal de grond in te slaan.

Dat gebeurde door acht touwtrekkers waaronder de directeur van het Sint-Maartenskliniek Mark van Houdenhoven, de beide burgemeesters, de huisarchitect Ben Elsenaar alsmede vier medewerkers die in de nieuwbouw hun nieuwe werkplek zullen gaan vinden. De aanwezigen werden welkom geheten evenals de patiënten in het Sint-Maartenskliniek die de opening via de live stream konden volgen door de directeur van het Sint-Maartenskliniek Mark Houdenhoven.

Houdenhoven was blij dat de echte bouw nu zal gaan beginnen met het slaan van de laatste heipaal. Over anderhalf jaar staat hier een hypermodern gebouw met unieke operatiekamers, revalidatiecentrum en een logistiek afdeling, aldus Mark Houdenhoven. Ben Elsenaar de huisarchitect liet weten dat elk gebouw uniek is. Dit complex wordt voor zowel de patiënt als de werknemers een zeer modern onderkomen. Ook burgemeester Slinkman had een hoge pet op van de Sint-Maartenskliniek. "Zij zorgen voor werkgelegenheid en genieten landelijke bekendheid door hun specialisme.