Ap/Art zoekt mannen-stemmen

MILLINGEN - Ben je een man? Hou je van popmuziek? Heb je altijd al willen zingen maar nooit de eerste stap durven zetten? Nieuwsgierig, maar twijfel je nog of dit iets voor je is? Dan is dit je kans!

Koor Ap/Art uit Millingen aan de Rijn organiseert een meezingavond speciaal voor mannen. "Wij zijn een enthousiast popkoor met een eigen live band. Het repertoire dat we zingen loopt uiteen van gevoelige rockballads tot swingende popnummers.

Ook als je niet in Millingen woont, ook als je nog nooit gezongen hebt, maar het een keer wil proberen, kom vrijblijvend naar onze gezellige meezingavond op vrijdag 2 maart. Zing met ons mee en ervaar hoe het is om in een koor samen leuke muziek te maken! We willen je graag laten ontdekken hoe heerlijk zingen is, en dit niet alleen thuis onder de douche! Laat je stem tot zijn recht komen en kom de sfeer proeven bij koor Ap/Art!

Je bent welkom op onze meezingavond op vrijdagavond 2 maart van 20.15-22.15 uur in de Sint-Antonius van Paduakerk in Millingen aan de Rijn. Inloop vanaf 19:45 uur. Meer informatie over ons koor is ook te vinden op onze website www.koorapart.nl en Facebook."