Afbeelding

Tribute Night bij O.E.V. (Dreuge Tent)

MILLINGEN - "In navolging van 2017 hebben we ook nu weer een Tribute Night georganiseerd in zaal OEV aan de Heerbaan 190 te Millingen aan de Rijn (aanvang 21:00u). Dit jaar wordt het een echte rocknight en met trots presenteren we U2 (performed by RU2) en AC/DC (performed by ACinDC). Over de bands kunnen we alvast het volgende zeggen: RU2 ...More than a tribute! (U2)."

Met eenzelfde passie als U2 brengt RU2 een tribute aan hun Ierse helden. RU2 is opgeklommen tot één van de beste en meest succesvolle U2 tribute bands van de Benelux. Door haar sound, uitstraling en enthousiasme, spat het U2-gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek te bespelen. Opzwepende rock classics, ‘kleine’ akoestische ballads, de prachtige hedendaagse hits maar ook minder bekende maar zeker niet minder mooie songs die een must zijn voor elke U2-fan.

AC/DC staat ruim veertig jaar bekend als een van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland met de complete ritme sectie van Action in DC terug van weg geweest. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience‘.

In de voorverkoop zijn deze te verkrijgen bij Spar in Leuth (Kerkplein) en Ooij (Reinier van Ooiplein) en bij Primera Millingen aan de Rijn. Tevens per e-mail te bestellen bij j.heijmink1@chello.nl Prijs per kaart is 15 euro bij de voorverkoopadressen en 17,50 euro op 1 april aan de kassa.

Afbeelding