TV De Oorsprong viert jubileum met 50 uur non-stoptennis en activiteiten

REGIO - Dit jaar bestaat tennisvereniging De Oorsprong vijftig jaar en gaat dit groots vieren. "Tijdens het lustrumumweekend van 24-26 augustus gaan we 50 uur non-stop tennissen en activiteiten organiseren. Voor alle doelgroepen staan er succesvolle events uit het heden en verleden gepland."

"Zo heeft de jeugd een nachtelijk pyjamatoernooi, organiseren we een bijzondere klaverjas-en racketavond, genieten de dames van een high-tea-event en staat de heren een spannende bokkennacht te wachten. Verder organiseren we een speciale editie van het altijd succesvolle supermix toernooi, komt er een event voor alle regio tennisverenigingen door middel van een Bloemig toernooi. Uiteraard is er een feestavond gepland met een bbq, een pubquiz, en muziek. Natuurlijk ontbreekt ook een officiƫle receptie voor alle sportverenigingen uit de regio en andere stakeholders (gemeente, KNLTB, et cetera) op het programma niet. En dan te beseffen dat er nog veel meer zal gebeuren." Op de website van De Oorsprong staat het hele programma en alle informatie.

Suggesties en/of vragen zijn te mailen naar 50jaar@tvdeoorsprong.nl. "We willen graag zoveel mogelijk leden, oud-leden, vrienden en betrokkenen bij TV De Oorsprong bereiken en tijdens het lustrumweekend ontvangen. Daarom is er ook een facebook event aangemaakt (lustrumweekend: 50 jaar TV De Oorsprong), welke we vragen te delen, te liken en je mogelijke aanwezigheid aan te geven. Vrijdag 24 augustus starten we om 14:50 uur met een spectaculaire opening. Zondagmiddag 26 augustus om 16:50 eindigt het 50 uur non-stop tennis & activiteiten lustrumweekend. Reserveer dat weekend in uw agenda's!