Ruime overwinning

voor Groesbeeks Glorie

GROESBEEK - Zaterdagavond 17 maart stond er thuiswedstrijd op het programma: de Groesbeekse dames ontvingen de dames van Roef. Roef staat in de ranglijst onderaan met nog nulpunten.

De wedstrijd werd geopend door Roef en al snel keek Groesbeeks Glorie tegen een 1 – 3 achterstand aan. De eerste fase was niet sterk aan Groesbeekse zijde, waardoor er een tandje bij moest. In de eerste helft werd er met name gebruik gemaakt van de zwakke verdediging van Roef waardoor Groesbeek op voorsprong wist te komen. Ruststand was 14 – 6 in het voordeel van Groesbeeks Glorie. In de tweede helft werd door Groesbeek de ruimte beter benut en waren er met vlagen mooie combinaties te zien waardoor er een grote voorsprong op het scorebord werd neergezet. De eindstand was dan ook 33 – 17 in het voordeel van Groesbeeks Glorie. Na het einde van de wedstrijd werd keepster Roos Peters bedankt voor het thuispubliek. Ze heeft namelijk besloten om te stoppen met handballen en is er de laatste thuiswedstrijd niet meer bij. Volgende week spelen de dames van Groesbeek hun laatste uitwedstrijd van dit seizoen om 19:40 tegen DOS’80 in Heesch.