(Foto: Rene Hendriks)
(Foto: Rene Hendriks)

Jaarvergadering KBO Beek

goed bezocht

Foto: René Hendriks

BEEK -De jaarvergadering op vrijdag 9 maart van de KBO Beek, in de KNA-zaal van het Kulturhus in Beek, was goed bezocht. De notulen werden goedgekeurd waarna penningmeester Magda over de financiële positie. Ondanks dat er veel was gerealiseerd is volgens haar alles binnen de begroting gehouden, waarvoor zij veel lof kreeg.

De kascommissie was dan ook zeer tevreden over de stukken. Het lidmaatschap en de contributie van de sportgroepen worden ook in 2019 niet verhoogd, wat ook een applaus op leverde. Herman, de nestor van het bestuur, nam na 20 jaar bestuurswerk afscheid. Hij stopt als hoofdbode, blijft wel actief bij het koersbal en de soos. Herman werd door de voorzitter bedankt voor zijn tomeloze inzet en kreeg een muziekbon.

De nieuwe bode-coördinator werd Hans Schapendonk en is bepaald geen onbekende, Hans is al jaren actief als bode. De penningmeester gaf aan het na tien jaar lidmaatschap en negen jaar als penningmeester welletjes te vinden, zij wilde nog een jaartje blijven om de nieuwe penningmeester Gerard Arts, die onmiddellijk interesse toonde, in te werken.

Opgemerkt dient te worden dat err ook een ledenadministrateur (Gerard) zitting heeft in het bestuur van de KBO Beek. Ter afsluiting werd er een drankje aangeboden en werd er nagepraat.