Afbeelding
Foto:

De Letterie; the place to be


MILLINGEN - Of je nu 25 bent of 60, je maat 36 of maat 46 draagt, bij Anneke Hazelaar kun je terecht voor een hippe & betaalbare outfit. Met onder andere de merken Enjoy, Tranfer & Dreamstar zorg jij dat je het komende seizoen gaat stralen. Mooie kleding geeft je een goed gevoel & bovendien een positieve boost. Ook voor de allerkleinste hebben wij altijd een ruime keus in babykleding van Noppies en Feetje.

Zoek je een leuk cadeau voor een verjaardag, een lieve vriendin of een geboorte? De Letterie heeft een groot & wisselend assortiment waardoor je altijd met een uniek cadeau verschijnt.

Wil jij het voorjaar al in huis halen? Laat je inspireren door de fris gekleurde accessoires. Deze fleuren je interieur op en zorgen voor vrolijkheid & sfeer. Wil jij liever jezelf opfleuren dan kun je je laten verrassen door de grote collectie sierraden (armband, oorbel, ketting & horloge).

De Letterie is niet groots qua oppervlakte, gelukkig wel qua mogelijkheden & aandacht. Het is er gezellig en er is aandacht voor iedereen. Je kunt er zelfs terecht om een naam/logo op een handdoek te laten borduren, je DPD/GLS-pakket afhalen/afgeven, een heerlijke fles chocoladewijn te scoren of … gewoon een kadobon, omdat je iedereen de sfeervolle look & feel gunt van De Letterie.

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig sfeer proeven en laat je inspireren door de nieuwe collectie. Tot snel…
De Letterie, Van Lyndenstraat 2, Millingen aan de Rijn, telefoon 0481 431564, www.deletterie.nl en facebook/instagram.