Badmintonnen bij Aksios Millingen

MILLINGEN - Zin in een sportief avondje per week? Kom dan op de woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur naar de sporthal De Duffelt.

"Wij zijn een clubje enthousiaste volwassenen die het leuk vinden om ons gestel en conditie op peil te houden door een avond per week te badmintonnen. De badmintonsport is erg intensief en daardoor goed voor je lichaam en geest, want het is toch fijn als je je een avondje kunt ontspannen door je in te spannen.

Mocht je er wat voor voelen om een avondje mee te doen om het te proberen of wil je gewoon een keertje komen kijken dan ben je van harte welkom op onze clubavond. Wij zorgen voor de shuttles en een racket. Voor de sportschoenen en kleding moet je zelf zorgen. Mocht je het leuk vinden en je willen aansluiten bij onze club dan moet je zelf alleen nog een racket kopen; de schuttles worden door ons verzorgd. Wij spelen negen maanden per jaar en wel van de eerste woensdag in september tot en met de laatste woensdag van mei. In de zomermaanden spelen we niet. De contributie bedraagt 70 euro per seizoen."

Aanmelden om een avondje mee te doen of even te komen kijken is mogelijk bij Marga Neijenhuis via mail: neijenhuismarga@gmail.com; 06 30497220 of Hans Huinink op mailadres: huininkhans@gmail.com; 06 14055734.