Herenselectie 2017-2018
Herenselectie 2017-2018 Foto: Arrianne Kersten

Volleybalvereniging Switch '87

Foto: Arrianne Kersten

MILLINGEN - Volleybalvereniging Switch '87 is ontstaan in 1987 door een fusie tussen Aksios uit Millingen aan de Rijn en Set Up ’68 uit Leuth. Met zo’n 240 leden vormen we één van de grotere sportclubs in de Gemeente Berg en Dal. Switch '87 is een volleybalvereniging, waar gezelligheid en teamsport hand in hand gaan. Bij Switch kun je sporten op elk niveau.

In de seniorenteams van Switch '87 spelen zo'n 55 leden actief in competitieverband. De mannenafdeling groeit, dit seizoen is er een nieuw 3e herenteam gestart. Dames 1 speelt haar thuiswedstrijden op zaterdagmiddag, de overige seniorenteams op donderdagavond.

Daarnaast zijn er bijna 60 leden die recreatief volleyballen. Op maandagavond traint een groep damesrecreanten in Millingen. Daarnaast zijn in Millingen op maandagochtend en dinsdagavond gemengde groepen actief. In de sportzaal in Leuth spelen op dinsdagavond de herenrecreanten en op woensdagavond de damesrecreanten. Een aantal teams speelt een keer per maand in een regiocompetitie.

We besteden veel tijd en energie aan jeugdige volleyballers. Onze jeugdafdeling bloeit als nooit tevoren: we hebben nu 85 jeugdleden in de leeftijd van 5 - 16 jaar. Daarnaast organiseren we extra activiteiten voor onze jeugd zoals Sinterklaas, carnaval en Halloween. Elk jaar is er een jeugdkamp, het ene jaar de mini's, het andere jaar de aspiranten.

Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn verder de Paasloterij, het Olieballentoernooi, Kick-Off dag, Slotfeest, het Buitentoernooi, de Grote Clubactie en het Schoolvolleybaltoernooi. Meer informatie staat op www.switch87.nl.