Toernooi 2017
Toernooi 2017 Foto: Ton van der Knijff

STAM organiseert met Switch '87

al 44 jaar volleybaltoernooien

Foto: Ton van der Knijff

MILLINGEN - Stichting Toernooiaktiviteiten Millingen (STAM) is nauw verwant aan volleybalvereniging Switch '87 met als doel het organiseren van toernooien en andere sport gerelateerde activiteiten. STAM organiseert ook dit jaar weer een aantal volleybaltoernooien op sportpark De Hove en in sporthal De Duffelt.

"Op 5 mei openen wij het seizoen met een Nationaal Beachtoernooi dat samen met de NeVoBo georganiseerd wordt voor dames Derde Divisie, maar ook lagere damesteams kunnen hierop inschrijven. De inschrijving opent op 1 april via www.beachcompetitie.nl."

Op 1 tot en met 3 juni volgen de Millingse Volleybalfeesten rond het inmiddels grootste buitentoernooi van de regio met zo'n 180 deelnemende teams. Gespeeld kan worden als 6x6 en 3x3 op gras en 2x2 op zand (beach). Deelname is mogelijk voor jeugd vanaf 9 jaar, senioren competitiespelers en recreanten. Tijdens het toernooi volop feest en muziek in de feesttent met op vrijdagavond Djames en zaterdagavond Anderkovver. Overdag worden de sporters muzikaal begeleid door DJ Erwin (zaterdagmiddag) en Feest DJ Mike (zondagmiddag). Inschrijven voor het buitentoernooi kan via www.stamvolleybal.nl.

Zondag 3 juni vindt ook een nationaal beachtoernooi plaats in het kader van het NeVoBo Junior BeachCircuit (JBC) voor jeugd van 12 tot en met 19 jaar. Voor dit beachtoernooi kan ingeschreven worden vanaf 1 april via www.volleybal.nl/jbc.

Op zaterdag 29 december vindt tenslotte het traditionele Olieballentoernooi weer plaats in sporthal De Duffelt. Voor meer informatie over onze toernooien en activiteiten: www.stamvolleybal.nl en info@stamvolleybal.nl.