Afpersingsmail ook opgedoken

in Groesbeek

GROESBEEK – Criminelen spelen handig in op de berichtgevingen rondom stiekem gemaakte filmopnamen in sauna's en kleedkamers van verschillende verenigingen in het land.

Momenteel doet een afpersingsmail de ronde (ook in Groesbeek) waarin wordt gedreigd beelden van een persoon die zich aan het bevredigen is te verspreiden naar hun contactpersonen, social media et cetera. Er wordt een betaling van 500 euro in bitcoins geëist.

Gereedschap

ontvreemd in Beek

BEEK – Uit een bedrijfswagen die stond geparkeerd aan het Koningsholster in Beek is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken.

Door van de bedrijfswagen een zijruit te vernielen zijn de daders de auto binnengekomen en zijn er met een onbekend bedrag aan gereedschappen vandoor gegaan. Het vermoeden bestaat dat de daders via de Rijksstraatweg in Beek bij het voertuig gekomen zijn. De politie is op naar eventuele getuigen die kunnen contact opnemen met 0900 8844.

Meehelpen in

Voedselpark Beek

BEEK - Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen.

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De Vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht is: Meehelpen in Voedselpark Beek

Het Voedselpark onderhouden. Dit gebeurd in gezamenlijke werkmiddagen of wanneer je weet wat er moet gebeuren zelfstandig wanneer het jou uitkomt. De belangrijkste taak is om ongewenste planten te verwijderen en de paden toegankelijk te houden. Contactpersoon: Ruud Jansen, r.h.jansen@chello.nl; 024 6843969.

"Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal."