Afbeelding
Foto:

Vivace Groesbeek

op weg naar 'gouden jubileum'

GROESBEEK - Het koor Vivace uit Groesbeek bestaat dit jaar 50 jaar en zal ter gelegenheid daarvan in het najaar van 2019 een groots jubileumconcert gaan verzorgen, compleet met live-band.

Vivace is op dit moment met zo’n 25 enthousiaste leden elke woensdagavond in dorpshuis De Slenk in Groesbeek-De Horst actief bezig met het instuderen van pakkende, moderne popnummers voor deze concerten. Door de afgelopen vijftig jaar heen heeft het koor niet alleen lokaal, maar ook elders, diverse optredens verzorgd. Om het komende jubileumoptreden te kunnen realiseren vraagt het koor mede uw steun: als lid van de Rabobank Rijk van Nijmegen mag er tijdens de komende Rabobank Clubkas Campagne gestemd worden op koor Vivace Groesbeek. Geef het koor uw stem van dinsdag 15 tot woensdag 30 mei op www.clubkascampagne.nl/rvn.

Als u een rekening heeft bij de Rabobank betekent dit niet automatisch dat u lid bent van deze bank. Lidmaatschap kan tot en met 31 maart kosteloos aangevraagd worden via www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/. Vivace dankt u bij voorbaat voor uw aandacht voor haar 50-jarig jubileumconcert en hoopt er samen met uw stemmen iets geweldig moois van te gaan maken! Zingt u ook graag en wilt u meer informatie, of een keer langskomen bij een repetitie: van harte welkom! (www.vivacegroesbeek.nl)