Lopers
Lopers

Hardloopevenement Rondje Millingen

MILLINGEN - Zondag 8 april organiseert loopgroep Ooijpolder het Rondje Millingen. Er wordt gestart vanaf 11.15 uur. De eerste wedstrijden zijn voor dekids, 500 meter en 1 km. Zodra je kan lopen, mag je meedoen!

De route gaat door het dorp, zodat alle fans goed kunnen aanmoedigen. Dan starten de 5 en de 10 km over de dijken tussen Millingen en Kekerdom. Iedereen kan volop genieten van dit uitdagende, gezellige hardloopevenement in het prachtige natuurgebied De Millingerwaard. En dit jaar weer de Trail Run.

500 en 1000 meter. De afstanden voor onze jonge lopers zijn goed afgestemd op hun leeftijd zodat het voor alle lopertjes een plezier is om mee te doen. Kleintjes betalen een kleine bijdrage van drie euro. Iedereen krijgt een medaille!

5 km. Wil je een nieuw PR lopen, of is dit je eerste wedstrijd? Deze 5 km is perfect, je start in het dorp waarna je heerlijk doorloopt over de dijk. Met 'n fantastisch uitzicht over de Rijn loop je snel richting finish, Deelname kost 6,50 euro bij voor-inschrijving. Na-inschrijving kost 8 euro.

10 km. Een extra snelle route voor de 10 km, hier ga je een PR lopen! Deze afstand blijft uitdagend, je eerste 10 km is altijd spannend en een ervaren loper weet dat je de afstand nooit moet onderschatten. Via de dijk, op een verharde weg ga je door de Millingerwaard, heerlijk in de natuur, langs bizons en wilde paarden. Deelnam kost acht euro bij voor-inschrijving. Na-inschrijving tien euro.

Trail Run. Dit is voor echte bikkels, 15 km langs de Rijn en door het prachtig natuurgebied. Het tempo is pittig en voor de getrainde loper. Alleen voor-inschrijving 10 euro. Meer info staat op www.rondjemillingen.nl.