(Foto: Joop Verstraaten)
(Foto: Joop Verstraaten)

Kleurrijke voorjaarsmodeshow

bij E van E in Groesbeek

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – De alom bekende dames en heren modezaak van EvanE aan de Dorpsstraat 34b in het centrum van Groesbeek houdt op zaterdag 7 en zondag 8 april een kleurrijke voorjaarsmodeshow.

Tijdens deze tweedaagse modeshow worden de aanwezigen verrast door de nieuwe voorjaarscollectie die niet alleen kleurrijk is, maar zeer zeker ook fleurig. De cliënten kunnen van de nieuwste mode genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Anja en Henk Middendorp halen op beide dagen alles uit de kast om de show zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Wat dit jaar opvalt in de voorjaarscollectie is volgens Anja het bloemenmotief, dat in vele soorten op de nieuwe collectie voorkomt. Daarnaast vallen de frisse kleuren vooral op zoals cyclaam, oranje, roze, rood, groen en liander. Op beide dagen ligt er voor de cliënten, die boven de 200 euro besteden een fraai boeket bloemen klaar. Daarnaast wordt er op beide showdagen een loterij gehouden, waarbij een exclusieve damessjaal ter waarde van 99 euro en een dinerbon voor twee personen in de wacht te slepen is.

Het bijzondere van deze voorjaarsshow is dat het merendeel van de te showen kleding door vaste klanten van E van E wordt gepresenteerd. Vanaf 13.30 is iedereen welkom bij EvanE. De modeshow begint om 14.00 uur. Deze show is mede mogelijk gemaakt door diverse winkeliers in het centrum van Groesbeek.