Afbeelding
Foto:

Aanmelden gasten Zonnebloem Groesbeek

GROESBEEK - Waarop richt zich De Zonnebloem? "Wij als Zonnebloem zorgen voor betekenisvolle ontmoetingen tussen vrijwilligers en onze gasten, dat zijn mensen met een fysieke beperking door ziekte of handicap. Wij proberen voor leuke dingen voor deze mensen te zorgen."

"Hou kunt u gast worden van De Zonnebloem in Groesbeek? U moet zichzelf aanmelden, want van gemeente of kerken krijgen we geen aanmeldingen. Wat kost het? Niets! Om gast van De Zonnebloem te worden, hoeft u niets te betalen. Natuurlijk mag iedereen (ook niet-zieken) donateur worden van Zonnebloem voor bijvoorbeeld 15 euro per jaar. Van dat bedrag krijgt ook onze plaatselijke Zonnebloemafdeling een deel.

De Zonnebloem Groesbeek bezoekt mensen en organiseert activiteiten. Wij zijn in onze regio bekend door de zwartepietenactie en de vakantie, paasbrunch, dinerdag, schouwburgbezoek, uitjes en de kerstviering. In augustus is er een picknick bij de Spoorbeek bij het gemeentehuis en in juni is er een middag met glas decoreren.

Aan activiteiten kunnen geregistreerde gasten tegen een geringe bijdrage of soms gratis deelnemen. De grote kortingen en gratis activiteiten kunnen we aanbieden dankzij de inspanning van de lotenverkopers en de schenkingen die we krijgen bij feesten en andere gelegenheden.

Wilt u als gast geregistreerd worden: bel secretaris Henriƫtte Pouwels telefoon 3973655. Een vertegenwoordiger van onze Zonnebloem komt dan bij u langs."