Uitzicht vanaf Het Balkon van Groesbeek (Foto: Peter Pouwels)
Uitzicht vanaf Het Balkon van Groesbeek (Foto: Peter Pouwels) Foto: Peter Pouwels

Dauwtrappen met LBG

Foto: Peter Pouwels

GROESBEEK - Landschapsbeheer Groesbeek (LBG) geeft op 10 mei (hemelvaartsdag) gevolg aan een oude traditie: dauwtrappen.

"We starten om 5.00 uur op Het Balkon van Groesbeek, Derdebaan 12 in Groesbeek. Tijdens een twee-uurdurende wandeling zullen we kunnen genieten van het langzaam ontwaken van de natuur. We horen de eerste vogels zingen en met wat geluk kunnen we een ree, vos of zelfs das langs zien komen. Maar zeker zullen we kunnen genieten van de rust die er op zo’n vroeg tijdstip in de natuur heerst. Van alle opgedane indrukken kunnen we nog even nagenieten bij een uitgebreid ontbijt na afloop van de wandeling. Om 7.00 uur zal de tafel gedekt staan voor een heerlijk en welverdiend ontbijt, verzorgd door de familie Poelen."

"Wil je hier aan mee doen dan graag vóór 7 mei 10 euro per deelnemer overmaken op: NL05 RABO 0157 8457 37 t.n.v. E.M.P. Burg o.v.v. ontbijt LBG. Het is natuurlijk ook mogelijk om mee te wandelen, maar niet mee te ontbijten, je hoeft je dan niet op te geven. Voor meer informatie: Elma Burg, 06 55341232 of www.wmg-groesbeek.nl."