Ziekencomité

Millingen

MILLINGEN - Het Ziekencomité Millingen is een groep van zes vrijwilligers die aandacht geeft aan onze zieke plaatsgenoten.

Sinds 1961 worden dorpsgenoten thuis, in ziekenhuizen of verpleeghuizen bezocht door het Ziekencomité Millingen. Tijdens die bezoeken wordt een bloemetje of andere attentie aangeboden. Twee keer per jaar wordt er ook een viering georganiseerd. De opkomst daarbij ligt meestal boven de vijftig personen. Degenen die daarbij niet aanwezig kunnen zijn, worden thuis bezocht en dat zijn nog eens zo’n tachtig personen.

Vorig jaar is het volgende gedaan: 365 mensen zijn er bezocht of aanwezig geweest bij de bijeenkomsten; 71 dorpsgenoten zijn bezocht in de verpleeghuizen; 80 keer zijn bloemen thuisbezorgd.

"De hartverwarmende dankbaarheid van de mensen is voor ons een grote stimulans om door te gaan. Zonder financiële steun kunnen wij dit echter niet realiseren en gelukkig ontvangen wij regelmatig spontane bijdragen. Wij stellen het op prijs als er tijdens evenementen of recepties aan ons wordt gedacht door bijvoorbeeld een collecte te houden. Als wij hiervan op de hoogte zijn neemt een van de leden vooraf contact met u op.
Kent u iemand die in het ziekenhuis of verpleeghuis verblijft of een huisbezoek op prijs stelt, aarzel dan niet om dit aan het Ziekencomité door te geven."

Telefoon: 0481 432521. Email: ziekencomite.millingen@gmail.com. Postadres: Kolibripad 20, 6566 AL Millingen a/d Rijn. Bankrek.no : NL81RABO0 134401506 t.n.v. Ziekencomité Millingen a/d Rijn.

Rommelmarkt

in Nijmegen

NIJMEGEN - Zaterdag 14 april is er van 18.00-21.00 uur rommelmarkt in wijkcentrum De ark van Oost in Nijmegen Oost.

Het adres van het centrum is Cipresstraat 154 Nijmegen. Tafels kosten vijf euro; reserveren kan via 06 10748973.